AB ülkelerinin nüfus artışıyla ilgili hazırlattığı çalışma Başbakan Erdoğan'ı haklı kılıyor. Müslüman nüfus artış hızına dikkat çeken videoda "Doğurganlık oranı yüzde 2.11’in altında olan hiçbir medeniyet/topluluk/ülke varlığını sürdüremez. Yok olmaya mahkumdur" ifadeleri yer alıyor.
Nüfus 74.7 milyona ulaşınca tartışma yine 3 çocuk etrafında dönmeye başladı. Erdoğan önceki gün katıldığı bir nikah töreninde "Bu nüfusu, genç ve dinamik tutmamız lazım. Ben en az 3 tane diyorum" diyerek konuyu yeniden gündeme getirdi.
ÜÇ ÇOCUK ŞART
İşte AB'de büyük yankı uyandıran o raporu Miliyet yazarı Güngör Uras köşesine taşıdı. 3 çocuğun şart olduğunu belirten yazar, "Sayın Erdoğan bir şey biliyor ki 3 çocuk istiyor" diyerek Başbakan'a destek çıktı. Yazar ardından da o çalışmanın öne çıkan başlıklarına yer verdi.
AB'DE "DÜNYA MÜSLÜMANLARLA DOLACAK" KORKUSU
(...)* 2 nüfus (karı koca) + 2 nüfus (karı koca) = 4 nüfus demektir. Bu çiftlerin birer çocuğu olsa 2 nüfus eder. Bu ilk kuşakta nüfus 2 artar. Onlardan doğan 2 çocuk evlenirler ve onlar da bir çocuk yapar ise, ikinci kuşakta nüfus artışı 1‘e düşer.
* Çiftlerin 2’şer çocuğu olur ise, ilk kuşakta nüfus 4 artar. Onlar da evlenir 2’şer çocuk yaparsa nüfus aynı kalır. Nüfusun uzun sürede büyümesi 3’er çocuk yapmalarına bağlıdır.
* AB ülkelerinden Fransa’da doğuganlık oranı yüzde 1.8, İngiltere’de 1.6, Yunanistan’da 1.3, Almanya’da 1.3, İtalya’da 1.2, İspanya’da 1.1 dir. AB’nin 31 ülkesinde ortalama doğurganlık oranı yüzde 1.38 dir.
* 1990 Yılından bu yana AB nüfusunun gerilememesinin nedeni, AB’ye yönelik büyük göç hareketidir. AB’ye göç edenlerin yüzde 90’ı Müslümandır.
* Fransa’da 8.1 Müslüman göçmen var. Yeni doğan çocukların yüzde 30’u Müslüman. 39 yıl sonra Fransa nüfusunun çoğunluğu Müslümanlardan oluşacak.
* Belçika’da Müslümanlar toplam nüfusun yüzde 25’ini teşkil eder hale geldi
Dünya Müslümanlarla dolacak
* Hollanda’da yeni doğanların yüzde 50’si Müslüman. 15 yıl sonra Hollanda nüfusunda Müslümanların payı yüzde 50’yi aşacak.
* Rusya’da 23 milyon Müslüman var. Rus ordusundaki askerlerin yüzde 40’ı Müslüman.
* 17 yıl sonra AB ülkelerinde doğan her 3 çocuğun biri Müslüman olacak."