Erdoğan'dan İstanbul'a 2 milyon TL

Başbakan Erdoğan, İstanbul'daki sel felaketiyle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Erdoğan, vatandaşa ulaştırılması için İstanbul'a 2 milyon TL gönderilmesi talimatı verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki sel felaketiyle ilgili gelişmeleri Başbakanlık Merkezi Bina'da takip ediyor. Erdoğan'ın yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

ERDOĞAN, ARAMA-KURTARMA VE VATANDAŞLARA YARDIM KAPSAMINDA KULLANILMAK ÜZERE, 2 MİLYON LİRANIN İSTANBUL VALİLİĞİNE GÖNDERİLMESİ TALİMATINI VERDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul'da meydana gelen sel felaketi dolayısıyla, arama-kurtarma ve vatandaşlara yardım kapsamında kullanılmak üzere, 2 milyon liranın İstanbul Valiliğine gönderilmesi talimatını verdi.

Edinilen bilgiye göre, ihtiyaç duyulması halinde gönderilecek para miktarı artırılacak.

Bu arada, Başbakan Erdoğan, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile İstanbul Valisi Muammer Güler'den gelişmelere ilişkin bilgi aldı.

Erdoğan'ın, İstanbul'a yarın gitmesinin planlandığı kaydedildi.

Türkiye Haberleri

Trabzon'dan Rize'ye güzel haber
5 ŞARTI TUTMAYAN BEKÇİ OLAMAZ
PLAKALAR ÜCRETSİZ DEĞİŞECEK
Adalet Bakanlığı 15 Bin Personel Alımı 2026: Kadrolar Belli Oldu, Gözler Resmi İlanda
BUNLAR YOKSA 1246 TL'Yİ HAZIRLAYIN