EMŞAD, çocukları sevindirdi

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği, Sevgi Evleri'nde yaşayan öksüz ve yetim çocuklar için bayram öncesi etkinlik düzenledi

ANKARA (AA) - Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneğince (EMŞAD), Sevgi Evleri'nde yaşayan öksüz ve yetim çocuklar için etkinlik gerçekleştirildi.

Bir restoranda düzenlenen etkinlikte, çocuklar, müzik eşliğinde yemek yedi ve ardından çeşitli oyunlar oynadı.

Etkinliğin sonunda EMŞAD Onursal Başkanı Yaşar Alkaya, çocuklara isimlerine özel hediyelerini verdi.

Alkaya, bayramlarda ve diğer özel günlerde yetim ve öksüz çocukların ihtiyaçlarını karşılamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, onlar için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

AA

Gündem Haberleri

Ekipler Deprem Bölgesinde, Sahada Taramalara Başladı
Emekli ikramiyesinin tamamını müftülük binasının yapımına bağışladı
Aydıntepe Müftülüğü'ne Konyalı Yavuz Koyuncu Atandı
Balık tezgahları fırtınayla hareketlendi
Kaşif Kozinoğlu Soruşturmasında Kurtlar Vadisi Senaristine Tutuklama