Düşen takımın 10 numarası Konyaspor'a

Konyaspor, Trabzonspor ve geçtiğimiz sezon ligden düşen Bodrum FK formaları giyen tecrübeli orta saha Enis Bardhi ile 2 yıllık sözleşme için anlaştı. Bardhi yarın Konya’da!

AHB'nin haberine göre Konyaspor, transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak Bodrum FK’nın yıldızı Enis Bardhi ile prensipte anlaşmaya vardı. 29 yaşındaki Kuzey Makedonyalı orta saha, sağlık kontrolünün ardından 2 yıllık resmi sözleşme imzalamak üzere Konya’ya davet edildi.

Yarın Konya'da, İmza Kapıda

Asıl mevkisi 10 numara olan Bardhi, aynı zamanda sol kanat ve merkez orta saha bölgelerinde de görev yapabiliyor. Yaratıcılığı, şut tehdidi ve pas kalitesiyle tanınan yıldız oyuncunun yarın Konya’da olması ve resmi imzayı atması bekleniyor.

Süper Lig Tecrübesiyle Güç Katacak

Türkiye’de daha önce Trabzonspor ve Bodrum FK formaları giyen Bardhi, hem Süper Lig hem de 1. Lig tecrübesine sahip. Kariyerinde Türkiye liglerinde toplam 88 maça çıkan tecrübeli oyuncu, 14 gol ve 8 asist ile skora katkı sağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri

SABIR VE DESTEK GÖSTERİLMELİ
RECEP UÇAR MAÇI BEĞENDİ
Konyaspor’da Tek Soru: Gol Nasıl Atılıyordu?
KONYASPOR KUPADA ZORLU YOLA GİRİYOR
Konyaspor - Çaykur Rizespor: 33. Randevu! Karşılaşma Öncesi Son Durum