Derneğe kumar baskını! 12 kişiye ceza kesildi

İzmir'de bir dernekte kumar oynandığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri baskın düzenledi. İçeride bulunan 12 kişiye toplam 37 bin 800 lira idari para cezası uygulandı.

İzmir'in Buca ilçesinde bir dernekte kumar oynandığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri baskın düzenledi. Operasyonda dernekte bulunan 12 kişiye toplam 37 bin 800 lira idari para cezası uygulandı.

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saat 21.50 sıralarında ilçede bulunan bir dernek binasında kumar oynandığı ve pandemi kurallarının ihlal edildiği ihbarı üzere baskın yaptı. Baskın sırasında içeride 12 kişinin bulunduğu belirlenirken, içeridekilerin sosyal mesafeye uymadığı görüldü. Polis kumar oynarken yakalanan 12 kişiye toplam 37 bin 800 lira idari para cezası uygularken, 2 kişiye de kapalı ortamda sigara içmekten işlem yaptı. Tam kapanmada kapalı olması gereken dernek binasına da idari işlem yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

5 vekil salona alınmayacak
19 yaşındaki genci hayattan koparan cinayet anına ait görüntüler ortaya çıktı
AYŞE TOKYAZ CİNAYETİ DAVASININ GÖRÜLMESİNE BUGÜN DEVAM EDİLECEK
Nevruz’da Terör Propagandasına Geçit Yok: 44 Gözaltı!
Yolu kesilerek bıçaklanan müzisyen Emre Duman hayatını kaybetti