Depremzede öğrencilerin karne hediyesi Bolu'dan geldi

Bolu Mehmet Akif Türker Anaokulu öğrencileri, "Bir Kitap Çok Mutluluk" projesi kapsamında Kahramanmaraş depreminden etkilenen Afşin'deki Şehit Hüseyin Utku Gülbahar Anaokulu'na karne hediyesi gönderdi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, Bolu Mehmet Akif Türker Anaokulu öğrencileri depremden etkilenen Afşin'deki yaşıtlarına destek olmak için harekete geçti. "Bir Kitap Çok Mutluluk" projesi çerçevesinde, etkileşimli kitap okuma materyalleri hazırlayan Bolu'daki minik öğrenciler, bu materyalleri Afşin Şehit Hüseyin Utku Gülbahar Anaokulu'na ulaştırdı.

Kitaplar Deprem Bölgesine Ulaştı

Hazırladıkları kitapları Afşin'e getiren Bolu Mehmet Akif Türker Anaokulu idarecileri, depremzede öğrencilerin yüzünü güldürdü. Şehit Hüseyin Utku Gülbahar Anaokulu Müdürü Murat Taşkale ve Müdür Yardımcısı Tuğba Kayım, Bolu'dan gelen bu anlamlı desteğin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

"Bir Kitap Çok Mutluluk" Projesi

"Bir Kitap Çok Mutluluk" projesi kapsamında hazırlanan etkileşimli kitap okuma materyalleri, hem öğretici hem de eğlenceli içerikleriyle dikkat çekiyor. Bolu'daki öğrenciler tarafından büyük özenle hazırlanan bu kitaplar, Afşin'deki miniklerin eğitimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

ÇEYREK ALTINI KAPTI
GELECEĞİN SANATÇILARI SELÇUKLU’DA YETİŞECEK
OKULA BAŞLAMA YAŞI DEĞİŞİYOR
BİTAM: Konya'dan Yükselen Bilim Üssü Türkiye'nin AR-GE Merkezi Oluyor
Engelli Kızı İçin Her Gün Merdiven Çıkan Anne, Okula Asansör Yapılmasını Talep Etti