Depremde ağır hasar alan MHP il binası çöktü

Malatya'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı'nın da bulunduğu 7 katlı bina çöktü.

Malatya'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı'nın da bulunduğu 7 katlı bina çöktü.

Malatya'da Kahramanmaraşlı depremlerde ağır hasar alarak boşaltılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı'nın da bulunduğu 7 katlı bina çöktü.

Sabaha karşı çöken binanın bulunduğu Kışla caddesi tedbir amaçlı trafiğe kapatılırken, çöken binanın yan kısmında bulunan bazı esnaflar 7 katlı binanın büyük bir gürültü ile çöktüğünü ifade etti.

Çöken binanın yanındaki binada konaklayan bir bölge esnafı, binada bir süredir çatırtı sesleri geldiğini sabaha karşı ise büyük bir gürültü ile uyandıklarında binanın çöktüğünü gördüklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

EGM'DEN DEV OPERASYON
"Okula mermi isabet etti" iddiasına açıklama
Kaşıkçı'nın Rakibi Yakalandı: Endonezya'dan Kapalıçarşı'ya Uzanan Kaçakçılık!
Kamera kurup ağladı, Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı
Ahi Evran Üniversitesi'nde Yas: Daire Başkanı Görevi Başında Vefat Etti