Deprem soruşturmasında tutuklu sayısı 279’a yükseldi

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler sonrasında bölgelerde yürütülen soruşturma çerçevesinde tutuklu sayısı 279'a yükseldi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler sonrasında bölgelerde yürütülen soruşturma çerçevesinde tutuklu sayısı 279'a yükseldi.

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler sonrasında soruşturmalar devam ediyor. Bölgede yıkılan ya da üzerinde imara aykırı değişiklik yapılan binalarla ilgili sorumlulukları bulunan kişiler hakkında yürütülen soruşturmalar çerçevesinde tutuklu sayısı 279'a yükseldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

76 Milyar Liralık Kara Para Şüphelileri Adliyede
Bariyerlere çarpan otomobilde 6 kişi yaralandı
Isparta-Konya yolunda trafik kazası ucuz atlatıldı
İstanbul’da Ahbap Derneği çalışanlarına mali suç operasyonu: 18 gözaltı
HALUK LEVENT HAKKINDA İDDİALAR VAHİM! 390 MİLYON LİRA KAYIP