DEAŞ ile PYD/YPG arasındaki anlaşma

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ünal:- "PYD ve DEAŞ terör örgütleri arasında yapılan kirli pazarlık, DEAŞ'ı bahane ederek Türkiye'ye iftira atanların maskesini düşürmüştür"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "PYD ve DEAŞ terör örgütleri arasında yapılan kirli pazarlık, DEAŞ'ı bahane ederek Türkiye'ye iftira atanların maskesini düşürmüştür." açıklamasında bulundu.

Ünal, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, terör örgütleri DEAŞ ile PYD/YPG'nin Rakka'daki anlaşmasına ilişkin açıklama yaptı.

Mahir Ünal, "PYD ve DEAŞ terör örgütleri arasında yapılan kirli pazarlık, DEAŞ'ı bahane ederek Türkiye'ye iftira atanların maskesini düşürmüştür. Türkiye'nin ABD'ye terör örgütleriyle iş birliği konusunda yaptığı uyarıların haklılığını göstermiştir. Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürecektir." ifadelerini kullandı.

AA

Türkiye Haberleri

ÇELİŞKİLİ İSTATİSTİK! KİM ÇOK İSRAF EDİYOR?
MAYIS SONUNDA KAR YAĞDI
TÜRKİYE EVİNE DÖNÜYOR
BÜYÜK GÖÇ BAŞLADI
Belçika’dan Türkiye’ye Dev Çıkarma: Kraliçe Mathilde ve 428 Kişilik Heyet Geliyor