Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Aybet, ABD Dışişleri Bakanlığı Terörle Mücadele Koordinatörü Sales ile görüştü

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Prof. Dr. Gülnur Aybet, ABD Dışişleri Bakanlığı Terörle Mücadele Koordinatörü Büyükelçi Nathan Sales ile görüştü.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Prof. Dr. Gülnur Aybet, ABD Dışişleri Bakanlığı Terörle Mücadele Koordinatörü Büyükelçi Nathan Sales ile görüştü.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Aybet'in, ABD Dışişleri Bakanlığı Terörle Mücadele Koordinatörü Büyükelçi Sales ile yaptığı görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, "Türkiye ve ABD'nin stratejik ortaklık ilişkileri teyit edilmiş, iki ülke arasındaki ilişkiler ve bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur. DEAŞ/PKK/YPG/PYD dahil tüm terör unsurlarına karşı ortak mücadele kararlılığı ve Türkiye'nin ulusal güvenlik öncelikleri açık bir şekilde vurgulanmıştır" denildi.

Politika Haberleri

ANKARA'DA KONYA RÜZGARI
Kurbanlıkta Bolluk Yılı: Bakan Yumaklı’dan Yüzde 51’lik Müjde!
Mahkemeden CHP Kararı: İstanbul Yönetimi Değişiyor mu?
Kamuda Engelli Memur Sayısı 82 Bin 880’e Ulaştı!
Ankara’da 100. Yıl Mesaisi: Koç Ailesinden Liderlere Peş Peşe Ziyaret