Cumhurbaşkanı Erdoğan, ismini değiştirdiği havalimanından uğurlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de açılışlara katıldıktan sonra kentten, ismini değiştirdiği havalimanından ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de açılışlara katıldıktan sonra kentten, ismini değiştirdiği havalimanından ayrıldı.

Mardin'e gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Parkı'nda halka hitap ederek 100'den fazla projenin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan, daha sonra AK Parti yeni il başkanlığı binasının açılışının ardından gençlerle ve STK temsilcileriyle buluşmasının ardından kentten ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gün içinde Mardin Havalimanı'nın ismi, Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı olarak değiştirildiğini açıklamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

EMEKLİYE 10 BİN LİRA VERELİM
ÇOCUK MU KÖPEK Mİ?
HER GÜN 45 DAKİKA YAPIYOR
AVRUPA GÜNÜ'NDE AVRUPA'YA NET MESAJ
ÖZGÜR ÖZEL'E SORUŞTURMA