Büyükçekmece’de çocuğu köpek ısırınca ortalık savaş alanına döndü

Büyükçekmece'de sahipli köpeğin bir çocuğun ayağını ısırmasıyla ortalık karıştı.

Büyükçekmece'de sahipli köpeğin bir çocuğun ayağını ısırmasıyla ortalık karıştı. Çocuğun yakınları ile köpeğin sahibi birbirine girdi. Saldırgan köpeğe vatandaşlar taş atarken, olay yerine kısa sürede gelen bekçi ve polis ekipleri tarafları biber gazı ve havaya ateş açarak ayırdı.

Yaşanan o korku dolu anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay, dün gece saatlerinde Mimarsinan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sahipli bir köpek, 15 yaşında bir çocuğun ayağını ısırdı. Olay sonrası çocuğun yakınları ile köpeğin sahibi arasında sokak ortasında kavga çıkarken, şahıs, köpeğini karşı tarafa saldırttı. Vatandaşlar saldıran köpeği taş atarak uzaklaştırmaya çalışırken, ihbar üzerine olay yerine bekçi ve polis ekipleri sevk edildi. Taraflar havaya ateş ederek ve biber gazı kullanarak ayırdı. Olay sonrası sokağa gelen sağlık ekipleri, ısırılan çocuğa müdahale ederken, şahıslara polis tarafından işlem yapıldı. Çıkan kavgada yaşanan kavga ve köpeğin saldırma anları ise çevredeki bir cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kırmızı ışık ihlali yapan otobüs çocuğu altına aldı
Maskeli beşler girdikleri işletmelerde çelik kasaları böyle patlattı
Kafede oturan 5 kişiye otomobil çarptı
TIR DEHŞETİ KAMERADA
Polatlı’da bulunan kemik parçaları Bünyamin Koçak dosyasını yeniden gündeme taşıdı