Büyük Zaferin 100. Yılında Ziyaretçi Yoğunluğu

Çanakkale Savaşları'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla Türkiye'nin farklı illerinden binlerce kişi, Gelibolu Yarımadası Tarihi Alanı'nı ziyaret ediyor

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Kara Savaşları'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla Türkiye'nin farklı illerinden kente gelen vatandaşlar, Gelibolu Yarımadası Tarihi Alanı'nı ziyaret ediyor.

Sabah erken saatlerden itibaren Çanakkale'ye gelen çok sayıda otobüs, şehir merkezi ile Eceabat ilçesinde trafikte sıkışıklığına ve uzun araç kuyruklarına yol açtı.

Yaşanan yoğunluk, trafik polislerinin müdahalesiyle azaltılmaya çalışıldı.

Gelibolu Yarımadası Tarihi Alanı'na geçmek üzere Demircioğlu Caddesi'nde bekletilen otobüsler, daha sonra feribot iskelesine yönlendirildi.

Çanakkale Boğazı ile adalar arasındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ yetkilileri, yoğunluğun eritilmesi ve uzun yollardan kente gelen vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi amacıyla feribotların hareket saatlerini beklemeden sefer yaptığını kaydetti.

Türkiye Haberleri

Belçika’dan Türkiye’ye Dev Çıkarma: Kraliçe Mathilde ve 428 Kişilik Heyet Geliyor
NİHAYET ÇÖZÜLÜYOR DERKEN...
PKK ADINI DEĞİŞTİRDİ
2 Şehirde büyük deprem bekleniyor
SÜRÜCÜLER DİKKAT! SAKIN TIKLAMAYIN