Butik otelin çatısında yangın çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelin çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelin çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Neyzen Tevfik Caddesi'ndeki butik otelin çatı katından alevlerin yükseldiğini görenler, itfaiye ve polise haber verdi.

İhbar üzerine sevk edilen ekipler, otelin çatı katını saran alevlere müdahale etti.

Söndürme çalışmaları sırasında polis ekipleri de bölgede çevre güvenliğini sağlarken, otelde bulunanlar tahliye edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri de hazır bekletildi.

Yangın, itfaiyenin yaptığı müdahalesi ile çevre binalara sıçramadan söndürüldü.

Görgü tanıklarından Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Genel Sekreteri turizmci Galip Gür, gazetecilere yaptığı açıklamada, alevlerin kısa sürede binanın çatı kısmını sardığını, hareketli saatlerin yaşandığını ifade ederken, neyse ki yangının başka yerlere sıçramadan kontrol altına alındığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Eşini Kaynar Suyla Yakıp Canına Kıydı
EMNİYETTEN DEV ALKOL OPERASYONU
İnşaat Kazısında Toprak Kayması: 1 İşçi Kurtarıldı, 1 İşçi İçin Zamanla Yarış Sürüyor
Binanın duvarı çöktü, vatandaş deprem sandı
Radar ve Denetim Konumlarını Paylaşan WhatsApp Grubuna Operasyon