Burdur’da şüpheli çanta fünye ile patlatıldı

Burdur'da bir banka bırakılan şüpheli çanta, bomba imha ekipleri tarafından kontrollü şekilde patlatıldı.

Burdur'da bir banka bırakılan şüpheli çanta, bomba imha ekipleri tarafından kontrollü şekilde patlatıldı. Çantadan kıyafetler çıktı.

Mehmet Akif Caddesi Köprübaşı mevkiinde devriye görevindeki asayiş ekipleri, bankta sahipsiz bir çanta görünce durumundan şüphelendi. Bir süre orada bekleyen ekipler, çantanın sahibi gelmeyince caddeyi trafiğe kapatıp, çevre emniyeti aldı. Olay yerine sevk edilen bomba imha uzmanı, ilk kontrolünü yaptıktan sonra özel kıyafetlerini giyerek çantaya fünye yerleştirdi. Kontrollü patlama anonsundan sonra çanta fünye ile patlatıldı. Çantada kıyafetlerin olduğu belirlenirken, tehlikeli bir durum olmadığı anlaşılınca yol tekrar trafiğe açıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Bursa'da Kan Donduran Cinayet: Eşini İple Boğarak Öldürdü
Dur ihtarına uymadı, motosikletini polisin üzerine sürdü: 2 yaralı
Afyonkarahisar'da Büyük Yangın: Sucuk Fabrikası Kül Oldu
İzmir’de mobilya mağazasında yangın
Yalova'da trajedi: Oğlunu kurtarmak isterken o da akıma kapıldı: 2 ölü