Bu görüntüler depremin etkisini bir kez daha gözler önüne serdi

Düzce'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde Gümüşova ilçesindeki bazı binalarda çatlak oluştu.

Düzce'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde Gümüşova ilçesindeki bazı binalarda çatlak oluştu. Deprem anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, gardırop kapağının sarsıntıya dayanamayarak yatağın üzerine düştüğü görüldü.

Birçok ilde hissedilen, merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki deprem, Gümüşova ilçesi Fatih Mahallesi'nde de hasara sebep oldu. Fatih Mahallesi'ndeki apartman, ev ve iş yerinde bulunan güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, depremin etkisini bir kez daha gözler önüne serdi. Güvenlik kamera görüntülerinde, bir evin yatak odasında bulunan gardırop kapağının sarsıntının etkisiyle yatağın üzerine düştüğü, iş yerinin güvenlik kamera görüntüsünde ise apartmanın sallandığı görüldü. Deprem esnasında yatak odasında kimsenin bulunmaması ise rahat bir nefes aldırdı.

Öte yandan, Fatih Mahallesi'nde ikamet eden vatandaş, depremden hemen sonra evinde devrilen eşyaları ve çatlak oluşan binaları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Genç avukat Hatice Kocaefe böyle vuruldu
Motosikletin otomobille çarpıştığı kaza kamerada
ANNE VE BEBEĞİ ALEVLERİN ARASINDAN ÇIKTI
Başörtülü hakimi reddeden avukatın yargılanmasına devam edildi
Avukat Hatice Kocaefe Neden Hedef Alındı? İşte Cinayetin Perde Arkası