Bodrum'da kruvaziyer turizmi

Muğla'nın Bodrum ilçesine demirleyen "Mein Schiff 2" isimli kruvaziyerle ilçeye 2 bin 144 yolcu geldi

MUĞLA (AA) - Malta bayraklı 236 metrelik yolcu gemisi "Mein Schiff 2", Bodrum ilçesine 2 bin 144 yolcu getirdi.

İlçeye bu sezon 6. seferini gerçekleştiren Malta bayraklı yolcu gemisi "Mein Schiff 2", Paşatarlası'ndaki Bodrum Limanı'na yanaştırıldı.

Yunanistan'ın Mikonos Adası'ndan gelen 236 metrelik kruvaziyerde, çoğunluğu Alman 2 bin 144 turist ile 805 personel bulunuyor.

Limandaki işlemlerinin ardından gemiden inen turistler, iskelede Bodrum Kalesi'ni seyretti. Turistler, daha sonra Paşatarlası, Kumbahçe ve Barlar Sokağı'nda yürüyüş ve alışveriş yaptı. Bazı turistler denize girerek güneşin keyfini çıkarırken bazıları da kruvaziyer ve Bodrum guletleri önünde fotoğraf çektirdi.

Bodrum Liman Müdürlüğü yetkilileri, "Mein Schiff 2" adlı kruvaziyerin, bu sezon 6 kez daha ilçeye geleceği bildirdi.

Bodrum'da akşam saatlerine kadar kalacak kruvaziyerin, daha sonra İtalya'nın Katanya şehrine hareket edeceği kaydedildi.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Başkentte Kültür ve Sanatın Dört Farklı Yüzü
Vakıf Katılım’dan Konya Sonrası Bursa’da Dev Eser Envanteri
Kapadokya'daki Bin Yıllık Resimler İçin Dünya Devleri Birleşti
İstanbul Arkeoloji Müzelerinde Tarihi Restorasyon Dönemi
Tarihi Miras İhmal ve Bakımsızlık Nedeniyle Tahrip Oluyor