"Bodrum'da Avusturya Günleri"

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen organizasyon, "Cobario" grubunun konseriyle sona erdi

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, "Bodrum'da Avusturya Günleri" etkinliği "Cobario" grubunun konseri ile sona erdi.

Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Belediyesi ve Avusturya Kültür Ofisinin iş birliğinde düzenlenen, caz konseri ile başlayan ve iki ayrı film gösterimiyle devam eden organizasyonun son etkinliği "Cobario" grubunun konseri oldu.

İki gitar ve bir keman sanatçısından oluşan grup, Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi'ndeki konserde, "Showdown", "Seven Seas", "Nizza", "Alt Wien", "Coboria" ve "Vol de Nuit" adlı eserlerin de aralarında bulunduğu farklı albümlerinden eserler sundu.

İkincisi bu yıl düzenlenen "Bodrum'da Avusturya Günleri" kapsamındaki konserde yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan grup, sanatseverlerin beğenisini topladı.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Başkentte Kültür ve Sanatın Dört Farklı Yüzü
Vakıf Katılım’dan Konya Sonrası Bursa’da Dev Eser Envanteri
Kapadokya'daki Bin Yıllık Resimler İçin Dünya Devleri Birleşti
İstanbul Arkeoloji Müzelerinde Tarihi Restorasyon Dönemi
Tarihi Miras İhmal ve Bakımsızlık Nedeniyle Tahrip Oluyor