Bingöl merkezli 4 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı kararı

Bingöl merkezli 4 ilde terör örgütü DEAŞ'la bağlantısı tespit edilen 26 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartılarak operasyon başlatıldı

Edinilen bilgiye göre, Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü DEAŞ ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma yaptı. Yapılan çalışmada Bingöl, İstanbul, Adana ve Kilis'te örgütle bağlantılı 26 şüpheli tespit edildi. Cumhuriyet Başsavcılığı 26 şüphelinin yakalanması için gözaltı talimatı verdi. Bunun üzerine şüphelilerin yakalanması için 4 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "Yürütülen DEAŞ terör örgütü soruşturması kapsamında Bingöl, İstanbul, Adana ve Kilis illeri kapsamında 26 şüpheli hakkında arama el koyma ve gözaltı talimatı verildi" denildi.  

Türkiye Haberleri

BUNU YAPIN EHLİYETİNİZ GİTMESİN
Uzman isim net konuştu: Yağmurlar ülkeyi terketti
ÇELİŞKİLİ İSTATİSTİK! KİM ÇOK İSRAF EDİYOR?
MAYIS SONUNDA KAR YAĞDI
TÜRKİYE EVİNE DÖNÜYOR