Binanın duvarını yıkıp yavru köpeği kurtardılar

Afyonkarahisar'da bir üniversitenin kullanılmayan binasındaki boşluğa sıkışan yavru köpek, AFAD ekipleri tarafından duvar yıkılarak kurtarıldı.

Afyonkarahisar'da bir üniversitenin kullanılmayan binasındaki boşluğa sıkışan yavru köpek, AFAD ekipleri tarafından duvar yıkılarak kurtarıldı.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin kullanılmayan bir binasında yavru köpeğin sıkışması sonucu çevredekiler tarafından AFAD ekiplerine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler duvarın içerisine sıkışan yavru köpeği kurtarmak için davarın bir kısmını yıktı. Daha sonra bir görevli yıkılan kısımdan sarkıtılarak yavru köpek kurtarıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen yavru köpeğin korktuğu ve soğuktan titrediği görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Başkan ve oğlu tutuklandı
Manavgat-Alanya Yolu'nu kapatan kaza
MAKAS ATTI KAMYONA SAPLANDI
KREDİ KARTI BAŞVURUSU YAPTIĞINI SANARKEN 412 BİN LİRASI DOLANDIRILDI
TİKTOK'TAN TEHDİT ETTİLER GÖZLERİNİ CEZAEVİNDE AÇTILAR