Belediye başkanına saldırdılar!

Karabük'ün Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, bina ruhsatı konusunda tartıştığı kişilerin saldırısına uğrarken, makam aracının camı atılan taşla kırıldı.

Karabük’ün Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, bina ruhsatı konusunda tartıştığı kişilerin saldırısına uğrarken, makam aracının camı atılan taşla kırıldı. Safranbolu’nun Bostanbükü Köyü Esenler Mahallesi’nde 5 katlı bina yapan Ahmet Türk, yaklaşık 4 yıldır imar ve iskan izni konusunda yaşanan problemin çözümü için Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u davet etti.

İnşaatı bitiren ve bir öğrenci yurdu işletmecisine kiraya veren Ahmet Türk, öğle saatlerinde gelen Başkan Necdet Aksoy ile bina ruhsatıyla ilgili tartışmaya başladı. İddiaya göre Ahmet Türk ve iki oğlu başkana saldırırken, Necdet Aksoy makam aracına bindi. Bu sırada, Alparslan ve Ziya Türk başkanın makam aracını taşladı. Makam aracının arka camı atılan taşlarla kırıldı.

Necdet Aksoy sırtına gelen taşla hafif yaralanırken, şoförü tarafından makam aracıyla Safranbolu Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Necdet Aksoy ayakta yapılan tedavisinin ardından şikayetçi olmak üzere Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gitti. Belediye başkanına saldıran Ahmet Türk, oğulları Alparslan ve Ziya Türk ise polis tarafından ifadeleri alınmak üzere Karabük Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Necdet Aksoy olayla ilgili olarak daha sonra açıklama yapacağını belirtirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Türkiye Haberleri

Adalet Bakanlığı 15 Bin Personel Alımı 2026: Kadrolar Belli Oldu, Gözler Resmi İlanda
BUNLAR YOKSA 1246 TL'Yİ HAZIRLAYIN
İFŞA YASAKLANDI
TAPUDA AVUKAT ZORUNLULUĞU
2. KEZ YAPANIN EHLİYETİNE EL KONULACAK