Başından vurulan bankacı kadın hayatını kaybetti

Batman'da başından vurulmuş halde yaralı olarak bulunan bankacı kadın, yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Batman'da başından vurulmuş halde yaralı olarak bulunan bankacı kadın, yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Yaklaşık bir hafta önce Batman Çayı kenarında 72 EP 155 plakalı aracında silahla başından vurularak ağır yaralanmış halde bulunan özel bir banka personeli Cemile Aydın (38), Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Talihsiz kadın, Yaklaşık bir haftadır yoğun bakımda tutulan Aydın, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Banka çalışanı Aydın'ın cenazesi Bölge Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Türkiye Haberleri

Yoshinori Moriwaki’den Marmara Uyarısı: Büyük Deprem Bekliyorum
KONYA ÖRNEK OLDU TÜM TÜRKİYE'YE YAYILDI
5,1 MİLYAR TL HARCANACAK
DMM'DEN 'VATANSIZ' AÇIKLAMASI
EHLİYETSİZ OLMAK TAZMİNATA ENGEL DEĞİL