Başbakan Yıldırım Iğdır'da

Yıldırım, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması çalışmaları kapsamında bulunduğu Iğdır'da öğrencilerle bir araya geldi- Öğrencilerle sohbet edip, fotoğraf çektiren Yıldırım'a Nevruz Bayramı dolayısıyla öğrenciler, çeşitli meyve ve yemişlerin harmanl

IĞDIR (AA) - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması çalışmaları kapsamında bulunduğu Iğdır'da öğrencilerle bir araya geldi.

Partisinin, Zübeyde Hanım Bulvarı'nda düzenlenen mitingde halka hitap eden Yıldırım, Valilik ziyaretinin ardından, Iğdır Havalimanı'na hareket etti.

Yol kenarında bir grup öğrencinin ellerinde Türk bayraklarıyla kendisini selamladığını gören Yıldırım, otobüsü durdurdu.

Yıldırım, beraberindeki Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras ve Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman ile çocukların eğitim gördüğü okulun önüne geldi.

Burada, çocuklarla sohbet eden Yıldırım, daha sonra okul merdivenlerinde fotoğraf çektirdi.

- Yıldırım ve eşine nevruz hediyesi

Başbakan Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'a, Nevruz Bayramı dolayısıyla öğrenciler, çeşitli meyve ve yemişlerin harmanlanmasıyla yapılan "yeddi levin", bir miktar tahıl tohumunun bulunduğu "semeni" ve çiçek hediye etti.

Daha sonra buradan ayrılan Yıldırım, uçakla Elazığ'a hareket etti.

AA

Türkiye Haberleri

AYM’DEN ADAY SÜRÜCÜLER İÇİN KRİTİK İPTAL KARARI
Bu yağmur Konya'ya doğru geliyor
Haçlılar Donanmasıyla Türkiye'nin Kapısında
Asıl Kış Şimdi Geliyor Konya Soğuyor
DETAYLAR BELLİ OLDU