Başbakan Yardımcısı Akdoğan:

"Hem silah, hem siyaset olmaz. Bir yanda parmak sallayan, diğer yanda kaleş sallayan... Hukuka ve devlete meydan okuyan kaybeder"

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, sosyal medya üzerinden "Hem silah, hem siyaset olmaz. Bir yanda parmak sallayan, diğer yanda kaleş sallayan... Hukuka ve devlete meydan okuyan kaybeder" değerlendirmesini yaptı.

Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Silahlı mücadele yedeğinde süren çatışmacı kimlik siyasetinin demokrasiye değil ayrışmaya hizmet ettiğini, AK Parti'nin birlik siyasetinin doğru olduğunu belirten Akdoğan, twitter mesajında şunları paylaştı:

"Hem silah, hem siyaset olmaz. Bir yanda parmak sallayan, diğer yanda kaleş sallayan... Hukuka ve devlete meydan okuyan kaybeder.

Siyasetin normalleşmesi/demokratikleşmesi terörize edilmesine son verilmesinden geçiyor. Terör ve şiddet desteğiyle siyaseti zorluyorlar.

En aykırı görüşler siyasette yer bulabiliyor, örgütsel destekle bunları dayatmak demokrasiyi rehin almak olur. Buna millet ve hukuk izin vermez."

AA

Türkiye Haberleri

Belçika’dan Türkiye’ye Dev Çıkarma: Kraliçe Mathilde ve 428 Kişilik Heyet Geliyor
NİHAYET ÇÖZÜLÜYOR DERKEN...
PKK ADINI DEĞİŞTİRDİ
2 Şehirde büyük deprem bekleniyor
SÜRÜCÜLER DİKKAT! SAKIN TIKLAMAYIN