Başakşehir’de korkutan yangın

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde sanayi sitesinde bulunan iki katlı iş yerinde yangın çıktı.

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde sanayi sitesinde bulunan iki katlı iş yerinde yangın çıktı. Korkutan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, iş yeri ve 2 araç kullanılamaz hale geldi.

Olay, akşam saatlerinde Başakşehir İkitelli Pik Dökümcüler Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, site içindeki kamyonet kasası yapımında kullanılan iki katlı dükkanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin yükseldiğini gören civardaki vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri ise yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yangın uzun uğraşlar sonucu söndürülürken dükkanda ağır hasar meydana geldi. Yangın esnasında dükkan içerisinde bulunan iki araç kullanılamaz hale gelirken ekipler yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Afyon’da sosyal medya operasyonu: Sahte sucuk ve peynir avı
Drift cezasını ödememek için 15 dakikada aracı parçaladı
Alanya'da Kuşlara İşkence Eden Şüpheli Yakalandı
Kuyumcukent'te 64 Kilo Altın Dolandırıcılığı: 33 Gözaltı
Yaya geçidinde duran otomobile çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı