Bakhtadze'den Başbakan Yıldırım'a tebrik

Gürcistan Başbakanı Mamuka Bakhtadze, 24 Haziran seçimleri dolayısıyla Başbakan Binali Yıldırım'ı tebrik etti

ANKARA (AA) - Gürcistan Başbakanı Mamuka Bakhtadze, 24 Haziran seçimleri dolayısıyla Başbakan Binali Yıldırım'ı kutladı.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yıldırım ile Bakhtadze telefonla görüştü. Bakhtadze, 24 Haziran seçimlerinde elde edilen başarıdan dolayı Yıldırım'ı tebrik etti.

Yıldırım da başbakanlık görevine yeni atanan Bakhtadze'ye tebriklerini yineledi. Görüşmede, TANAP ve Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu gibi önemli bölgesel projeler gündeme geldi.

İki lider, Türkiye ve Gürcistan arasındaki stratejik iş birliğinin önümüzdeki dönemde geliştirilerek daha da ilerletilmesi yönündeki ortak iradeyi bir kez daha teyit etti.

AA

Türkiye Haberleri

ÇELİŞKİLİ İSTATİSTİK! KİM ÇOK İSRAF EDİYOR?
MAYIS SONUNDA KAR YAĞDI
TÜRKİYE EVİNE DÖNÜYOR
BÜYÜK GÖÇ BAŞLADI
Belçika’dan Türkiye’ye Dev Çıkarma: Kraliçe Mathilde ve 428 Kişilik Heyet Geliyor