Bakan Soylu: "Herhangi bir can kaybı ve hasar ihbarı yoktur"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da meydana gelen depremde herhangi bir can kaybı ve hasar ihbarı olmadığını belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da meydana gelen depremde herhangi bir can kaybı ve hasar ihbarı olmadığını belirtti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Soylu, şunları kaydetti:

"Elazığ'da meydana gelen depremde 10.15 itibarıyla Valiliğimiz, İl Jandarma, Emniyet, 112 Acil Çağrı, Elazığ Muhtarlar Koordinasyon Hattı ve AFAD'ın aramalarından elde ettiğimiz bilgi çerçevesinde herhangi bir can kaybı ve hasar ihbarı yoktur. Gelişmeleri açıklamaya devam edeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Sivas Kongresi’nin 107. Yıl Dönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Birlik ve Beraberlik Mesajı
Faili Meçhul Dosyalarda Adalet Sağlandı: 3 Çözülemeyen Cinayet Daha Aydınlatıldı
BİR BELEDİYE DAHA AK PARTİ'YE GEÇTİ
CHP'DE SKANDAL BÜYÜYOR!
Bakan Memişoğlu'ndan Uyarı: 3 Kişiden Biri Sigara Kullanıyor