Aydın'daki FETÖ/PDY davası

2'si tutuklu 10 sanığın yargılandığı davada, 7 sanık 1 yıl ile 8 yıl arasında hapis cezalarına çarptırıldı

AYDIN (AA) - Aydın'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 2'si tutuklu 10 sanığın yargılandığı davada, 7 sanığa 1 yıl ile 8 yıl arasında hapis cezaları verildi.

Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya tutuklu, tutuksuz sanıklar, taraf avukatları ve sanık yakınları katıldı.

"Silahlı terör örgütü yöneticiliği" iddiasıyla yargılanan tutuklu sanık Erol Bintaş, hakkındaki suçlamaları reddetti.

Tutuklu, tutuksuz sanıklar ve taraf avukatlarının savunmalarını tamamlamasının ardından mahkeme heyeti kararını açıkladı.

Bintaş'ın da aralarında bulunduğu sanıklardan 7'sine 1 yıl ile 8 yıl arasında hapis cezaları veren heyet, ayrıca tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına, 3 sanığın da beraatına hükmetti.

AA

Gündem Haberleri

YÜZ YÜZE GÖRÜŞME ŞART DEĞİL
İstanbul Valiliği’nden Şişli Belediye Başkanı Şahan’ın iddialarına yanıt
YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME