Aydın'da 422 köpeğin değerlendirileceği ırk yarışması başladı

Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonunun düzenlediği Uluslararası Irk Standartları (CACIB) Yarışması, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde başladı.

Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonunun düzenlediği Uluslararası Irk Standartları (CACIB) Yarışması, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde başladı.

Kapalı pazar yerindeki yarışmada, farklı illerden gelen köpek sahipleri, hayvanlarını hakem heyetine gösterdi.

Gazetecilere açıklama yapan Federasyon Başkanı Ümit Özkanal, takvimlerinde yer alan yarışma için Kuşadası'nda bulunduklarını, bugün ve yarın sürecek yarışlarda 32 ırktan 422 köpeğin değerlendirileceğini bildirdi.

Yarışmaya farklı ülkelerden de katılım olduğuna işaret eden Özkanal, yabancı ırkların yanında Kangal ve akbaş gibi yerli olanlara yönelik de değerlendirme yapılacağını kaydetti.

Türkiye Haberleri

AYM’DEN ADAY SÜRÜCÜLER İÇİN KRİTİK İPTAL KARARI
Bu yağmur Konya'ya doğru geliyor
Haçlılar Donanmasıyla Türkiye'nin Kapısında
Asıl Kış Şimdi Geliyor Konya Soğuyor
DETAYLAR BELLİ OLDU