Avcılar’da 28 aracın motorunu çalan 3 şüpheli yakalandı

Avcılar'da 28 adet araç motoru ve 5 adet motor krank parçaları çalan 3 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Avcılar'da 28 adet araç motoru ve 5 adet motor krank parçaları çalan 3 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Araçlardan çalınan 28 motordan 27'si ise ele geçirildi.

Avcılar'da 13 Kasım tarihinde Adem U., iş yerinde yaşanan hırsızlıkla ilgili polise ihbarda bulundu. 28 araç motoru ile 5 adet motor krank parçasının çalındığının bildirilmesi üzerine Hırsızlık Büro Amirliği tarafından olayla ilgili çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda polis, iş yerindeki hırsızlığı gerçekleştirilen 3 şüphelinin kimliğini tespit etti. 19 suç kaydı bulunan Yaşar U. (31), 2 suç kaydı bulunan Sinan K. (31) ve 7 suç kaydı olan Sadık K. (33) polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Çalınan araç motorlarından 27'si ile çeşitli araç parçaları da ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Gölbaşı'nda kontrolü kaybeden araç takla attı: 1 ölü, 2 yaralı
Depoda Silahlı Dehşet: Genç Avukat Hatice Kocaefe Hayatını Kaybetti
Doğalgaz çalışmasında havan topu mermisi bulundu
75 ildeki narkotik operasyonlarında bin 319 şüpheli gözaltına alındı
13 yaşındaki çocuğa direksiyonu verdi, savunması pes dedirtti