Annesinin Kurtarılmasını Gözyaşlarıyla İzledi

Zonguldak'ta otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu babasıyla yaralanan 7 yaşındaki çocuk, araçta sıkışan annesinin kurtarılmasını "Anneme bir şey olmasın, ne olur" diyerek izledi

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde otomiobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu sürücü ile 7 yaşındaki oğlu yaralandı, araçta sıkışan eşi çevredekiler tarafından çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, Ereğli-Alaplı karayolunun Gülüç mevkisinde Atilla Baltacı (45) yönetimindeki 16 Y 0776 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aydınlatma direğine çarptı.

Kazayı sıyrıklarla atlatan sürücü ile 7 yaşındaki oğlu Oğuzhan, araçta sıkışan eşi Mehtap Baltacı'nın çevredekiler tarafından kurtarılmasını "Anneme bir şey olmasın, ne olur" diyerek gözyaşlarıyla izledi.

112 Acil Servis ekibince hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kısa süreli şok geçiren Oğuzhan Baltacı'yı babası ve polis, sakinleştirmeye çalıştı.

AA

Türkiye Haberleri

BUNLAR YOKSA 1246 TL'Yİ HAZIRLAYIN
İFŞA YASAKLANDI
TAPUDA AVUKAT ZORUNLULUĞU
2. KEZ YAPANIN EHLİYETİNE EL KONULACAK