Ankara'da kanlı pusu! Husumetlisini tüfekle öldürüp kaçtı

Ankara'da Nida E. husumetlisi Orhan A.'yı pompalı tüfekle öldürüp kayıplara karıştı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Orhan A., aralarında husumet bulunan şahıs tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Polis, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, Altındağ ilçesi Dışkapı köprü altında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, daha önceden aralarında husumet bulunan Nida E. ile Orhan A. Dışkapı Köprü altında karşılaşarak tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce Nida E. yanında bulunan pompalı tüfekle Orhan A.'ya ateş ederek olay yerinden kaçtı. Olayı gören vatandaşlar polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Orhan A'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, firari zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kendini Savcı Olarak Tanıtan Yolcu Hakkında Yeni Karar
Muhittin Böcek’ten Bakan Akın Gürlek’e Çağrı: Özel Hayatım Sızdırıldı!
Topkapı Sarayı'nda 6 Yıllık Gizem Çözüldü: Harem'in Kalbi İlk Kez Kapılarını Açtı!
Kübra Yapıcı’nın Son Doğum Günü Görüntüleri Yürekleri Sızlattı
16 yaşındaki çocuk evde vurulmuş halde ölü bulundu