Ankara Konya yolu çıkışında otobüsün çarptığı kişi öldü

Ankara Konya yolu çıkışı Bala kavşağında karşıdan karşıya geçmek isteyen bir kişiye şehirler arası yolcu otobüsü çarptı. Emir Eren Ertaş olay yerinde can verdi

Ankara Bala kavşağında karşıdan karşıya geçmek isteyen bir kişiye şehirler arası yolcu otobüsü çarptı. Otobüsün çarptığı kişi olay yerinde can vererek hayatını kaybetti.

Olay, Konya yolu çıkışı Bala kavşağında meydana geldi. Emir Eren Ertaş'a karşıdan karşıya geçmeye çalışırken "Köksallar" firmasına ait 33 DK 857 plakalı şehirler arası yolcu otobüsü çarptı. Meydana gelen kazada Emir Eren Ertaş olay yerinde can vererek hayatını kaybetti.

Olaydan sonra bölgeye çok sayıda sağlık, olay yeri inceleme ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Ertaş'ın cansız bedeni adli tıp morguna kaldırılırken polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

CAMİDE UTANDIRAN HIRSIZLIK
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı: Verdiği poz gündem oldu
Görüntüleri yayılan polis hakkında inceleme: Görevden uzaklaştırıldı
Keçiborlu’da dağlık alanda başsız erkek cesedi bulundu
Futbolda “bahis ve şike” soruşturmasında gözaltılar artıyor