Amasya’da otomobil bariyere çarparak takla attı: 4 yaralı

Amasya'nın Taşova ilçesinde bariyere çarparak takla atan otomobildeki anne ve 3 çocuğu yaralandı.

Amasya'nın Taşova ilçesinde bariyere çarparak takla atan otomobildeki anne ve 3 çocuğu yaralandı.

Kaza, Dutluk köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nuray Balcı'nın (43) kullandığı 06 BFK 258 plakalı otomobil Tokat'ın Niksar ilçesinden Amasya'ya doğru yakınlarına iftara giderken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlerin üstüne çıkarak takla attı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine acil sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan anne ve çocukları Mahmut (9), Mustafa (14) ile Sudenur (19) Taşova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Bursa'da Kan Donduran Cinayet: Eşini İple Boğarak Öldürdü
Dur ihtarına uymadı, motosikletini polisin üzerine sürdü: 2 yaralı
Afyonkarahisar'da Büyük Yangın: Sucuk Fabrikası Kül Oldu
İzmir’de mobilya mağazasında yangın
Yalova'da trajedi: Oğlunu kurtarmak isterken o da akıma kapıldı: 2 ölü