Altun'dan şehitler için taziye mesajı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun:"Silahlı Kuvvetlerimizin Irak'ın kuzeyinde yürüttüğü Pençe Harekatı'nda şehit düşen askerlerimiz Raşit Aydın ve Mehmet Taşhan'a Allah'tan rahmet diliyorum"

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Pençe Harekatı'nda şehit olan 2 askere rahmet diledi.

Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak'ın kuzeyinde yürüttüğü Pençe Harekatı'nda Raşit Aydın ve Mehmet Taşhan'ın şehit olduğunu belirtti.

Şehitler Aydın ve Taşhan'a Allah'tan rahmet dileyen Fahrettin Altun, "Ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun. Allah teröristlere nefes aldırmayan kahraman Mehmetçik'imizin her daim yanında olsun." ifadelerini kullandı.

Politika Haberleri

BBP Lideri Konya'ya geldi açılış yaptı gitti
Hergün bin Suriyeli ülkesine dönüyor
YRP'de ’ahlak ve maneviyat’ gerekçesiyle toplu istifa
Ankara büyük başı gönderdi
ANKARA ZİRVESİ SONUÇ BİLDİRİSİ