"Alo kızım, BEN Başbakan"

Erdoğan kendisine not ileten gençlerden Emine Çiçek'i cep telefonundan aradı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan öğrenci affı bekleyen gençlerden Emine Çiçek'i cep telefonundan aradı ve konuya duyarsız kalmayacaklarını söyledi.

 

Görüşme yükseköğretimde af bekleyen öğrencilerin geçtiğimiz hafta Eskişehir programı esnasında Başbakan Erdoğan'ın korumalarına bir not iletmesi üzerine gerçekleşti. “Biz öğrenciler ülkemize hizmet etmek istiyoruz. İşsiziz, güçsüz, avareyiz. Ne olur duyun sesimizi” notunu okuyan Başbakan Erdoğan, notta yazan telefon numarasından Niğde Üniversitesi Kimya Bölümü 2. sınıftan ayrılan gençlerden Emine Çiçek'i telefonla aradı. Erdoğan notun iletilmesinden 1 gün sonra cep telefonundan görüştüğü genç kıza konuyla ilgilendiklerini, sabırlı olmalarını söyledi.

 

Cep telefonunda bir anda Başbakan Erdoğan'ın sesini duyduğunu ve çok şaşırdığını aktaran Çiçek şöyle dedi: “Kızım ben Başbakan' dedi. Ben şaşırınca bir daha 'Ben Başbakan kızım' dedi. Sonra sesinden tanıdım. Size karşı duyarsız değilim. Biraz sabırlı olun' dedi.” Çiçek “Bir ülkenin Başbakanı'nın bu şekilde öğrencileri telefonundan arayacak kadar ilgili olması çok güzel” diye konuştu.

 

Yeni Şafak

 

Türkiye Haberleri

POLİSLİĞE GERİ DÖNECEKLER
Kış Lastiği Zorunluluğu 15 Nisan'da Sona Eriyor
İletişim Başkanlığı'ndan "İsrail'e İşgal Tehdidi" İddialarına Yalanlama: Eski Görüntülerle Manipülasyon!
Trabzon'dan Rize'ye güzel haber
5 ŞARTI TUTMAYAN BEKÇİ OLAMAZ