AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan "Evde kal Türkiye" çağrısı:

"Günlerimizi öncelikle büyüklerimizi, akrabalarımızı ve arkadaşlarımızı arama fırsatı olarak bereketlendirelim. Mesela bugün, değer verdiklerimizden 10 kişiyi arayalım"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Günlerimizi öncelikle büyüklerimizi, akrabalarımızı ve arkadaşlarımızı arama fırsatı olarak bereketlendirelim. Mesela bugün değer verdiklerimizden 10 kişiyi arayalım." çağrısında bulundu.

Kurtulmuş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Evde kal Türkiye" çağrısına değinerek, şunları kaydetti:

"Modern hayatın getirdiği koşturmaca, çoğu kez bizi en samimi bağlılıklarımızdan uzak tutuyordu. 'Evde kal Türkiye' günlerimizi öncelikle büyüklerimizi, akrabalarımızı ve arkadaşlarımızı arama fırsatı olarak bereketlendirelim. Mesela bugün değer verdiklerimizden 10 kişiyi arayalım."



Politika Haberleri

Sivas Kongresi’nin 107. Yıl Dönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Birlik ve Beraberlik Mesajı
Faili Meçhul Dosyalarda Adalet Sağlandı: 3 Çözülemeyen Cinayet Daha Aydınlatıldı
BİR BELEDİYE DAHA AK PARTİ'YE GEÇTİ
CHP'DE SKANDAL BÜYÜYOR!
Bakan Memişoğlu'ndan Uyarı: 3 Kişiden Biri Sigara Kullanıyor