AK Parti Erzurum temayül yoklamasına Konya Milletvekili de katıldı

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesi AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'nca milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapıldı.

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesi AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'nca milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi'nde yapılan temayül yoklamasında 2 bin 537 delege 126 milletvekili aday adayı için oy kullandı.

Temayül yoklaması öncesi aday adayları salon girişlerinde kendilerini tanıtan broşürleri delegelere dağıtarak destek istedi.

Konya Milletvekili Gülay Samancı, Genel Merkez kadın Kolları MYK Üyesi Fatoş Gürkan, Erzincan Milletvekili Süleyman karaman ve Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik temayül yoklamasını parti yöneticileri ile birlikte takip etti.

Delegeler elektronik ortamda yapılan oylamada istediği 6 adaya oy kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İzmir Siyasetinde Deprem: Cemil Tugay'ın Ardından Kurmayları da İstifa Etti
ÖZGÜR ÖZEL'İN DOKUNULMAZLIĞI GÜNDEMDE
İbadethanelere Saldırıya Ortak Kınama: İsrail'e Hesap Sorun Çağrısı
AP'nin Türkiye Raporuna Ankara'dan Sert Tepki: "Yok Hükmündedir"
GÖREVDEN ALMALAR İPİ KOPARDI