Ağrı Dağı'ndaki terör operasyonu

5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda birer kalaşnikof, M-16 ve biksi tüfek, bir roketatar, 4 el bombası ve 100 fişek ele geçirildi

AĞRI (AA) - Ağrı Dağı'nda bir süre önce etkisiz hale getirilen 5 teröristten 3 tüfek, bir roketatar, 4 el bombası ve 100 fişek ele geçirildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Ağrı İl Jandarma Komutanlığı timlerince 6 Haziran'da Doğubayazıt ilçesi Güngören köyü Sütçü mezrası kırsalında tespit edilen 5 teröristin, F-16 savaş uçaklarınca düzenlenen hava harekatında etkisiz hale getirilmesi sonrası bölgede arama tarama faaliyeti yürütüldü.

Mehmetçik'in yaptığı aramalarda, etkisizleştirilen teröristlere ait birer adet kalaşnikof piyade tüfeği, biksi makineli tüfek, M-16 tüfek ve bir RPG-7 roketatar, 4 el bombası ve 100 fişek ele geçirildi.

AA

Gündem Haberleri

KAHVEHANE MÜDAVİMLERİNE YARGITAY’DAN KÖTÜ HABER
AFRİKA'NIN BELALISI TÜRKİYE'YE GÖRÜNTÜLENDİ
Bir günde 10 bin yolcu! Türkiye'nin en yeni metrosu
SOSYAL MEDYANIN YENİ FENOMENİ
Haluk Levent’e Karşılıksız Çek Cezası: 70 Milyon TL