Ağaca ve reklam panosuna çarpan minibüs devrildi! 1’i ağır 3 yaralı

Kocaeli'de önce ağaca, ardından reklam panosuna çarpan minibüsün devrildiği trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi

Kaza, Kocaeli'nin Körfez ilçesi Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 41 AJN 146 plakalı minibüs kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaç ve reklam panosuna çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle minibüs devrilirken, E.E. adlı yolcu, sürücü ve ismi henüz öğrenilemeyen bir diğer yolcu yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, yaralıların yardımına koştu. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Minibüste sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerince çıkartıldı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan 3 yaralı, Kocaeli Şehir ile özel bir hastaneye sevk edildi.

Devrilen minibüs çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Kaza sebebiyle reklam panosunda hasar oluştu. Öte yandan, E.E.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Katılımevim Soruşturmasında Şirket Yöneticilerinin Malvarlıkları Donduruldu
Belediye otobüsünde yolcular ölümden döndü
Evi arılar bastı: Arıların soktuğu kadın hastanelik oldu
İsrail Bağlantılı Dolandırıcılık Çetesine Yapılan Operasyonda 201 Gözaltı
Otomobil İnşaat Kazısına Uçtu: 2 Kişi Yaralandı