Afyonkarahisar’da PYK toplantısı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde "Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Protokol Yürütme Kurulu (PYK) toplantısı yapıldı.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde "Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Protokol Yürütme Kurulu (PYK) toplantısı yapıldı.

Toplantıda; 2022-2023 eğitim öğretim yılı 1.dönem genel değerlendirilmesi, Afyonkarahisar Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünün Ar- Ge Merkezi Okul olması ve döner sermaye çalışmalarının değerlendirilmesiyle ilgili gündem maddeleri görüşüldü. Toplantı, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Tıraşını beğenmedi, berberini bıçakladı
İnternetten araştırma yapıp silahla kuyumcu soydu
Oğuzhan Uğur’un da gözaltına alındığı operasyonda sayı 9’a yükseldi
Marketteki müşteri hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan EGO otobüsünü son anda fark etti, kurtuldu