AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Oyuncu Şevket Çapkınoğlu, AA foto muhabirlerinin çektiği fotoğrafların yer aldığı "Yılın Fotoğrafları"nı oyladı

İSTANBUL (AA) - Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Şevket Çapkınoğlu, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Çapkınoğlu, AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek bilgi aldı.

"Benim Annem Bir Melek", "Niyazi Gül Dört Nala", "Benim İçin Üzülme" ve "Sevda Kuşun Kanadında" adlı yapımlarda aldığı rollerle tanınan sanatçı, her kategorideki fotoğrafın oldukça başarılı olduğunu ve seçmekte zorlandığını dile getirerek, "Her fotoğrafın büyük bir emeğin eseri olduğu ortada. Bir fotoğrafı etkileyici yapan, anlattığı konunun yanı sıra doğru zamanda, doğru yerde ve doğru bakışla çekilmiş olmasıdır. AA foto muhabirlerinin eserlerinin de bu anlamda çok başarılı olduğunu düşünüyorum." dedi.

Çapkınoğlu, ilk olarak "Haber" kategorisini inceleyerek, Yunus Keleş'in çektiği "Kayyara'da yanan petrol kuyuları" başlıklı fotoğraf için oyunu kullandı.

"Yaşam" kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Koyunların yolculuğu" fotoğrafını seçen Çapkınoğlu, "Spor" kategorisinde ise tercihini, Sercan Küçükşahin'in "Atlı okçuluk gösterisi" fotoğrafından yana kullandı.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Ünlü firmanın orkestrası iki şehirde alkışlandı
Füreya Koral’ın sanat yolculuğu Ankara’da anlatıldı
Arpaguş'tan Berat sözleri
KONYA SEMA'YLA VİYANA'YI FETHETTİ
Yumurta parasıyla yapılan 394 yıllık cami restorasyona alındı