Antalya'da dilencilik yaptıktan sonra uyuya kalan annesinin yanından emekleyerek karayoluna çıkan bir bebek, arabaların arasında bir süre bekledi.
Etrafından arabaların hızla geçtiği bebek kendisini fark eden MOBESE kameraları görevlisinin çağırdığı polisler tarafından kurtarıldı.
Olay, Antalya'nın Kepez İlçesi Gazi Bulvarı Düden kavşağında meydana geldi. Bebeği ile dilencilik yapan bir anne karayolunun refüj bölgesinde uyuyakaldı. Bu sırada annesinin yanından emekleyerek ayrılan 9 aylık olduğu tahmin edilen çocuk refüjden aşağıya inip karayoluna çıktı.
Bu sırada kamyon ve arabaların hızla gezdiği karayolunda bir süre oturan bebek, otomobilleri izledi. Karayolunda bebeğin olduğunu fark eden MOBESE kameraları görevlisi, en yakın ekibe olayı bildirdi. Olay yerine gelen bir sivil polis ekibi bebeği kucaklayarak annesinin yanına götürdü. Olay yerine çağırılan Kepez Belediyesi zabıta ekipleri anneye ceza kesti.
9 aylık bebek ölümüne emekledi
Dilencilik yaptıktan sonra uyuya kalan annesinin yanından ayrılan bebek, yola çıkarak arabaların arasında dolaştı
Türkiye Haberleri
Trabzon'dan Rize'ye güzel haber
5 ŞARTI TUTMAYAN BEKÇİ OLAMAZ
PLAKALAR ÜCRETSİZ DEĞİŞECEK
Adalet Bakanlığı 15 Bin Personel Alımı 2026: Kadrolar Belli Oldu, Gözler Resmi İlanda
BUNLAR YOKSA 1246 TL'Yİ HAZIRLAYIN