İstanbul Bayrampaşa’da 3 katlı metruk bir binanın çatısı alev alev yandı. Can kaybı veya yaralanmanın yaşanmazken yangın çok sayıda itfaiye ekinin müdahalesiyle söndürüldü.
Olay, saat 01:00 sıralarında Bayrampaşa Orta Mahalle Nar Sokak’ta yaşandı. Sokak içerisinde bulunan 3 katlı metruk binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Alev alev yanan çatıdaki yangın çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürüldü.
Alev alev yanan çatı cep telefonu kamerasında
Binanın çatı katında çıkan yangında alevler yükselirken o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Olay sonrası yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.
3 katlı binanın çatısı alev alev yandı
İstanbul Bayrampaşa’da 3 katlı bir binanın çatısı alev alev yandı. Binanın metruk olduğu öğrenilirken yangın çok sayıda itfaiye ekinin müdahalesiyle söndürüldü.
İlk yorum yazan siz olun
POLİS-ADLİYE Haberleri
4 yaşındaki oğlunun katili ile 3 gün sonra nikâh masasına oturdu
Akaryakıt İstasyonunda Panik: Lastikçi Alevlere Teslim Oldu!
Otomobilde ölü bulunan İpek Gezer son yolculuğuna uğurlandı
Avukatlar sustu, silahlar konuştu: Meslektaşını ağır yaraladı
Komşu kavgası ölümle sonuçlandı