15 yaşındaki çoban Habib Gökçe hayvanlarını otlatırken kayalıklardan düşerek öldü

Siirt'in Ekmekçiler köyü yakınında hayvan otlatırken kayalıklardan düşen 15 yaşındaki çoban Habib Gökçe yaşamını yitirdi

Siirt'te hayvan otlatırken kayalıklardan düşen 15 yaşındaki çoban Habib Gökçe hayatını kaybetti.

Merkeze bağlı Ekmekçiler köyü yakınında hayvan otlatan 15 yaşındaki Habib Gökçe, çıktığı kayalıklardan düştü. Gökçe'nin düştüğünü gören yakınları yardım istedi.

Olay yerine sevk edilen UMKE ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Gökçe'nin cesedini kayalık bölgeden çıkardı.

Gökçe'nin cesedi, 112 Acil Servis ekiplerince otopsi için Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ÜNLÜ YAPIMCININ TRAJİK SONU
Semanur Algül’ün Katili Hakkında Şok İddia! "Kefil Olup Çıkardılar"
Yürüyüşe çıktı, dönemedi! Genç öğretmen adayı ölü bulundu
TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU OLAY!
Bayram Kahvaltısını Kabusa Çeviren 3 Şüpheliden 1’i Tutuklandı