15 Temmuz şehidi kabri başında anıldı

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit olan polis memuru Halil Hamuryen, Van'ın Erciş ilçesindeki mezarı başında anıldı

VAN (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında F-16'lar tarafından bombalanan Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit olan polis memuru Halil Hamuryen, Van'ın Erciş ilçesindeki mezarı başında anıldı.

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Geçeci, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Aydın, MHP İlçe Başkanı Selahattin Şerbetçi, kurum amirleri, şehit ve gazi aileleri, vatandaşlar, şehit Hamuryen'in Çelebibağı Mahallesi'ndeki kabrini ziyaret etti.

Şehidin yakınlarının da bulunduğu program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı, ardından dua edildi.

Kaymakam Yaşar, programda yaptığı konuşmada, Erciş'in 15 Temmuz hain darbe girişiminde vatanın birliği ve beraberliği için bedel ödediğini anlattı.

"Şehidimize minnettarlığımızı göstermek için mezarı başındayız." diyen Yaşar, ilelebet bu vatan topraklarında bağımsız yaşayacaklarını belirterek, şehidin yakınlarına başsağlığı diledi.

AA

Gündem Haberleri

Yüzsüzlüğün bu kadarı: Önce dolandırdı sonra harçlık istedi
Hatay'da El Sanatları Kursları Depremzede Kadınlara Geçim Kaynağı Oldu
Gökyüzünde görülen ve tanımlanamayan 3 cisim merak uyandırdı
Amatör balıkçı köpek balığını böyle görüntüledi
Erdoğan: İsrail'le tüm ilişkileri kestik