Antalya’da 5 gün süren Hint düğününde son gece gelin ve damadın buluştuğu bir tören yapıldı. Hindistan’ın en zengin ailelerinden Bansalların kızı Payal Bansal ile Kanoai ailesinin oğlu Deepak Kanodia’nın düğünü, Antalya’nın Kundu mevkisindeki Mardan Palace’da düzenlenen düğün töreniyle sona erdi. Hint geleneklerine göre kız tarafı damada 15 milyon Euro drahoma (erkeğe ödenen başlık) biçti. Gelinin babasının bu parayı damadına çek yazarak verdiği öğrenildi. Antalya Mardan Palace Ote’deki 250 odanın kapatıldığı düğünün ilk 4 günü dini törenler ve değişik konseptlerde düzenlenen akşam yemekleriyle geçti.
Düğünün son gecesinde otelin dev iskelesinde son dini tören ve ardından da akşam yemeği düzenlendi. Beyaz bir ata bindirilen damadın önünde yer alan genç yakınları üstü açık bir cipten yapılan Hint müziği eşliğinde dans ederek ağır ağır ilerlemeye başladı. Otel görevlilerinin taşıdığı meşalelerin arasından ateş gösterisi yapan bir ekibin de eşliğinde damat tarafı yaklaşık 150 metrelik yolu 1,5 saatte aştı. Değerli taşlarla bezenmiş bir gelinlik giyen altın hızmalı gelin Payal da evliliklerinin bereketli olması için yeni eşinin başından aşağı pirinç ve çiçek yaprakları serpti.
5 dakikalık havai fişeğe 25 bin dolar
Masa örtülerinde, sandalyelere ve süsleme amacıyla kullanılan karanfillere kadar kırmızının hakim olduğu düğün yemeğini konuklar gümüş çatal bıçak takımıyla yedi. Açık büfe yemekte konuklara Hint ve dünya mutfağından içinde hiç et olmayan yiyecekler sunuldu. Hindistan’dan sırf bu düğün için getirtilen aşçıların da katılımıyla günler önceden başlayan hazırlıklar sonucunda onlarca çeşit yiyecek ve tatlı yapıldı. Türk aşçılar, Hindistan’da ev sahibinin varlığının en önemli göstergesi olan ince gümüş plakaların pilav ve tatlıların içerisine bol miktarda katıldığını bildirdiler. 5 dakika süren havai fişek gösterisinin de 25 bin dolara mal olduğu öğrenildi.