13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali

Muğla Büyükşehir Belediyesi Caz Orkestrası Gümüşlük İskelesinde konser verdi

MUĞLA (AA) - Bodrum'da düzenlenen "13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali" kapsamında, Muğla Büyükşehir Belediyesi Caz Orkestrası konser verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl kurulan Caz Orkestrası, Suda Caz Konserleri kapsamında Gümüşlük İskelesinde Şef Hakan Erakgün yönetiminde konser verdi. Caz Orkestrasının konserine Teoman Aras solist olarak katıldı.

Ücretsiz konserde, 9 kişiden oluşan Caz Orkestrası, geniş bir repertuvarla izleyici karşısına çıktı.

Programa solist olarak katılan, caz, blues ve soul gibi pek çok farklı müzik türünde sahne performansı sergileyen Teoman Aras, sahili dolduran misafirlerin beğenisini topladı.

Şef Hakan Erakgün yönetimindeki caz orkestrası, BB King ve Sting gibi sanatçıların eserlerine yer verdi.

Festival, 3 Ağustos'ta Gümüşlük toprak evde GFA Keman konseriyle devam edecek.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Başkentte Kültür ve Sanatın Dört Farklı Yüzü
Vakıf Katılım’dan Konya Sonrası Bursa’da Dev Eser Envanteri
Kapadokya'daki Bin Yıllık Resimler İçin Dünya Devleri Birleşti
İstanbul Arkeoloji Müzelerinde Tarihi Restorasyon Dönemi
Tarihi Miras İhmal ve Bakımsızlık Nedeniyle Tahrip Oluyor