11. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı

Fuar, bugün gerçekleştirilen 5 defile ile devam etti

İZMİR (AA) - Gelinlik, damatlık ve abiye giyim sektöründe dünyanın önde gelen fuarları arasında gösterilen Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nda (IF Wedding Fashion İzmir) bugün 5 defile yapıldı.

İZFAŞ ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) tarafından düzenlenen ve yalnızca profesyonel alıcıya hitap eden fuarda bugün düzenlenen 5 defilede gelinlik, damatlık, abiye giyim ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markaları katılımcı olarak yer aldığı fuarda, Nazarel, Miracle World, Torres, For Costume'nin solo defileleri ile "Zehrace, Minel Aşk, Saliha, Hilal Baş" karma defilesi, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Sadece profesyonel ziyaretçilere açık olan fuarda, yarın 3 firmanın solo defilesiyle geçen yılın "Gelinlik Tasarım Yarışması" birincisi Tuğçe Görgülü'nün "Performans Defilesi" yapılacak.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Tarihi Cihan Palas Oteli Yeniden Doğuyor
Basmane’nin tarihi mirasına genç dokunuş
Bodrum'daki Değerli Taşınmazlar İçin Dev Hamle
KONYA'YA ULUSLARARASI GÜÇ
Alanya'nın yaylasında şenlik başladı