10’uncu kattan düşen kadının o anları kameraya yansıdı

Esenyurt'ta yalnız yaşayan 30 yaşındaki İranlı kadın, 10'uncu kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti.

Esenyurt'ta yalnız yaşayan 30 yaşındaki İranlı kadın, 10'uncu kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatırken, olay sırasında evde başka biri olup olmadığı araştırılıyor. Kadının düşme anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz hafta Talatpaşa mahallesinde bulunan bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, yalnız yaşayan 30 yaşındaki İranlı M.J, yaşadığı 10'uncu kattaki dairenin penceresinden düştü. Olayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, M.J'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Erkek arkadaşı ile sorunları olduğu öğrenilen kadının, ölüm nedeni geniş çaplı araştırılmaya başlandı. Olay zamanında evde başka biri veya birileri olup olmadığı araştırılıyor.

Düşme anı kamerada

İranlı M.J'nın düşme anı ise site güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde yere çakılan kadının hareketsiz bir şekilde yattığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Denizde boğulan gencin kimliği parmak izinden belirlendi
Takla Atan Araçtan İndi, Yanına Gelen Ördekle Mücadele Etti!
Güvenlik Kameraları Kaydetti, Mahkeme "Takipsizlik" Dedi!
Yol kenarında neden bekliyorsun diyerek saldırdılar
Halfeti Belediyesi Operasyonunda Şafak Baskını: Şeref Albayrak Dahil 29 Tutuklama!